Beranda > Baca Aja, CurHat, Info > Milis Belahan Jiwa: Bowling & Karaoke (30 Mar 08)

Milis Belahan Jiwa: Bowling & Karaoke (30 Mar 08)

Ditulis oleh Parla (dan Siwiek sedikit) dengan editan dari saya dikit juga J 

Pagi ini mbah mau cerita kehebohan and seru2an acare kemaren ntu di pasar
festival nyang dilanjutin karaokean bareng……..Saking serunye ini cerita mbah
bagi due bagian. Bagian pertame cerita seru2an di lintasan bowling. Bagian
kedua seru2an di karaoke cinta….
Kite mulai yakkk..disimak nyang cermat..siapin cemilan and
minuman..hheheehehehe… mari kite mulai…… 

— In Belahan_Jiwa@yahoogroups.com, siwiek wrote:
>
> Goodmorning..selamat pagi semua..
> just wanna say hello …kepagian boo sampe kantor…secara kalau
hari senin gw musti extra rajin….kalau engga…byeeuuuuuuhhh……
> alamat today will be BAD MONDAY..no..no..no..!!!
>
> how’s yesterday friends?
> kemarin pada koar-koar sampai jam berapa?
> ga pada pulang pagi kan?
>
> o ya …thank buat semuanya..widhi …tria”thanks buat
browniesnya…besok bawa lagi ya ‘…agath’selalu makasih buat
tumpangannya’…febi’ternyata loe jago main
bowling’…qq….toetoet’ho..ho…mudah2an tangannya ga
bengkak…loe maksa main sih toetoet…’eli..fitri..intan..mbah
parla *pastisekarang masih ngebul bin perih dihati*…awi..fandi..aa
fuad…ronald…indra..hmmm..sapah lagi yach nyang belon
disebut ..mudah2an kagak ada nyang terlupa…
> pokoknya .i really love yesterday..seruuu..gokill…gilaa*emang
inilah BJ*..mbah parla terpuruk abissss…selamat yach…!!!
> *nyang kagak ikutan pasti nyesell……*
>
> special buat mommy…hmmm..tuh sisir kagak pernah
ketinggalan…udah kondean tetep ajah sisiran…duuuasaaaaaarrrrr!!!
>
>
> sh
> *ngaburlangsungnyungsepbelakangpintu*

 

PART 1 – Be Crazy on Bowling Line 

Rombongan BJ memasuki arena bowling tepat jam 13.30. Tentu mbah dikelilingi
belasan pere cantik BJ yang selalu ngidolain mbah and dikawal ma dua laki BJ
mas ronal and mas fandi…. …..duh untung ade laki nyang laen…kalo ga..bisa
abis aye hiihihi…… Kite disambut dengan ramah dan senyum manis ntu
karyawati JBC…keknya naksir ma mbah makanya senyum2 aje ntu pere…. kudu
dikasih foto nyang udeh ditandatanganin mbah nih kayaknye….tapi karena emang
dari awal kaga persiapan buat jumpa fans, ya cukup disenyumin aje ntu
pere…eh langsung kejer pingsan gubrak……jadi pusing kan….Akhirnye
kite dapet lintasan no 17 and 18….Ya agak mojok deh sedikit ga ape….
daripade di tengah nanti orang2 malah ngeliatin mbah and jadinye konsen mbah
bekurang kan jadi repot…ya udeh biarin aje dapet ntu lintasan……

 

 

GAME 1
Karena BJers nyang dateng belum cukup buat 4 team…terpaksa anggota BJers
dibagi dua team…Team Parla – Tria – Siwi – Fitri versus Team Widi – Aga –
Febi – Effi. Team PTSW maen di lintasan 17 sedangkan Team WAFE di lintasan
18. Dari awal game keliatan banget kalo team WAFE udeh keteteran ngadepin
team nyang dikomandanin ame mbah. Bahkan sampe keteterannya tuh yee..mbah
ampe turun tangan ngasih arahan ame wejangan ke teamnye widi…. (Febi ame
effi nyimak banget ajaran mbah)…….pan kasian juge kalo kalahnye telak
banget…….

Dan emang pade akhirnye widi and friends kudu takluk and nangis guling2an
karena kekalahannya….Tisu 2 box ternyate kurang buat ngeringin ntu air
mate….sempet terjadi banjir lokal di arena…ntu karyawan ampe ngedumel
ngepelin lantai…hihihihihi….mbah dengan double strikenye mampu membawa
kemenangan pertama dalam Bowling Rematch Game…..Siwi Tria and Fitri lari2
muter2 di arena bowling atas kemenangan ini…
GAME 2
Awie and Fuad akhirnya datang juga tepat sebelum GAME 2 dimulai…diawali
dengan petir menggelegar dan kilat nyang menyambar, Awie and Fuad ngesot ke
arah lintasan kita….Mukanye penuh dengan harap harap cemas kayak
ketinggalan kereta…keknya sih takut kagak bisa maen karena telat…tenang
aje bro…ditungguin kok…hehehehehehe….

Akhirnye Game 2 dimaenkan dengan membagi 2 team yaitu Team Parla – Awie –
Siwi – Febi – Effi versus Team Widi – Aga – Fuad – Tria – Fitri…..

Awalnye pertandingan cukup seru…Fuad nyang bermaen dengan tangan kiri
mengeluarkan jurus2 mautnye…Widi juga mampu memimpin team WAFTE bermaen
baek di awal2 game. Tapi lagi2 kredit point kudu diberikan kepada mbah nyang
mampu membawa team PASFF lepas dari tekanan dan akhirnye memimpin jauh dari
team ms stlobeli….

Menjelang tengah2 game udeh keliatan gimane tertekannye team nyang dipimpin
miss stlobeli ini. Mbak Aga ampe keliatan bingung and bolak balik ngejedukin
ntu kepala ke dinding…..ntu kantong dora dipegang2 keliatannye bingung mau
dilepas ape kagak…ape die keberatan ntu kantong yeee…….widi ampe
jumpalitan ga jelas arah ngeliat teamnye tertinggal jauh. Nyang parah mah si
tria….keliatan banget ntu jakun naek turun…… aer matenye juge dah
mulai kembali membanjiri lintasan bowling…. Fuad juge terdiam ga bisa
ngomong ape2..

Sedangkan di team mbah…suasana keliatan cerah banget…siwi ketawa ketiwi
ngakak ngikik ngikutin mbah nyang dari awal game udeh ketawa kebahak
bahak……Febi ame Effi sempet ngeblow rambut ame pijet2an bareng….Awie
ma mbah udeh ongkang angking kaki aje…..seru aje ngeliat team miss
stlobeli bingung gubrak…..hehehehheh  

Akhirnye kembali Ms stlolebi menelan pil kekalahan keduanye……….Anggota
teamnye duduk bareng nangis abisan ntu nangis kejer……

GAME 3
Ini game nyang ditunggu2 ame team stlobeli karena game ketiga adalah Gender
War…Team Stlobeli versus Team Duren….4 laki BJ, Parla – Awie – Fuad –
Fandi melawan 10 pere cantik nyang dibagi dalam dua team. Ms Stlobeli
memimpin Siwi – Tri – Fitri – Aga. Dan diluar dugaan kite semua, pesona
bowling mampu menyihir toetoet si ratu geng motor kite untuk ikut
bermaen…..Die gabung ame Febi – Effi – Intan – Kiki. Rasa sakit di kaki
ilang dikalahin pesona bowling…walau dengan langkah terseok-seok, toet
memimpin teamnye (duh jadi inget panglima sudirman nyang mimpin perang pak
ditandu…)  

Team Ms stolebli dengan girl powernya dan ditambah dendam kekalahan minggu
kemaren ntu, mampu memberikan nyang terbaek untuk mewakili pere se BJ.
Permaenan ciamik dari Widi – Tria – Siwi – Fitri – Aga akhirnye keluar juga.
Sedangkan team duren nyang dipimpin mbah keliatan performanye menurun.
Mungkin juge ini pengaruh belum solidnye team…..pan baru gabung ntu fandi
ame fuad…..

Jadi dari awal kudu diakui team duren keteteran. Fandi sampe stress berat
ampe ntu bola bukannye meluncur ke depan malahan meluncur ke
belakang…syukur alhamdullilah ga ade nyang terluka…Sayangnye tria nyang
udeh mabuk kemenangan juge ampe bikin kesalahan nyang sama ame kesalahannya
fandi…ntu bola meluncur ke belakang…waduuuh. segitunye sih provokasi
mbah …..puass yeee team stlobeli…..

Patut diakui tekanan emang terjadi di team duren…mewakili para laki se BJ,
kite pade kaga mampu lepas dari tekanan….ditambah lagi team nyang dipimpin
ratu geng motor ms toet juge membuat kejutan…. Strike sempet dicatet same
nih ratu geng motor….. Toet dengan gaya ngesotnye mampu memberikan kejutan
sore itu….Sakit di kakinye serase ilang ngeliat kemenangan atas team
duren di depan mate….Dan diluar dugaan juge, Febi si manis jembatan ancol
kite menunjukkan kelasnye sebagai didikan mbah paling bersinar ntu sore…..

Pokoknya mah….kali ini team duren kalah mutlak (kagak perlu ditebalin and
digaris bawahin) Mbah kagak bisa ngomong ape2 lagi dah…ampun……kagak
perlu alasan laen nyang pasti ntu laki perlu mbah didik lagi……*sambil
liat tumpukan buku2 jurus lama*

Akhirnye team ms stlobeli ame ms ratu geng motor pulang juga dengan
kemenangan….Widi kegirangan. Aga berseri-seri dan ketawa ngakak (keliatan
banget pere nyang atu ini puas banget). Tria jakunnye bisa adem kagak naek
turun lagi. Fitri cengar cengir kesenangan. Siwi jumpalitan kegirangan.

Di team duren, mbah diem….(mimpi ape yee mbah semalem…) Awie jadinnye
dendam. Fuad juge ikutan diem. Fandi mingkem kaga percaye ame
kekalahan…(uhh masih kaga percaya aje sih kite kalah…gimane mau menang
kalo ntu bola ke belakang..uhhh…hehehehehehe).

 

Di team ratu geng motor, toet dengan langkah ngesot muter2 kayak gasing.
Kiki ame intan toss bareng. Effi nangis kegirangan. Dan febi nyang jadi
murid dadakan mbah, dengan malu2 ngajak mbah liat hasil permaenannya die di
game terakhir ntu. Dan olala, die mampu menjadi nyang tertinggi di team ratu
geng motor. Kayaknye sih kalo kagak ade orang laen, febi dah mau meluk mbah
aje ngucapin makasih atas ajaran and wejangan nyang mbah berikan. Sayang aje
nyang laen rame….heheheheh… halah apaan sih….

Dengan kemenangan team stlobeli, maka skor stlobeli versus duren menjadi
1-1.

Waaaahhhh cape maen bowling. Tapi puas kan yeeee… Pokoknye mah mbah punya
prinsip….BIAR KATE MBAH JADINYE LEMES, NYANG PENTING SITU
PUAS…wakakakkaakakakk

Tapi seru2an sore ntu belum berakhir….masih ade Karaoke Cinte…Gimane
ceritanye…tungguin yeee PART 2 nye…..

Loh loh loh geleng2 kepale masih ade effek abisan kalah dari team stlobeli,
jadi baru setengah hari aje dah seseru ntu yak…gubrak….gimane nanti
acare great gathering nyang ampe pake acare nginep segale…..

PART 2 – Karaoke Cinte  
Sore menjelang di lintasan bowling…selesai ngelalap 3 game, para BJers
siap2 melangkah ke next place…..eittt gubrak……loh loh loh….ntu mas
indra baru dateng……ya ampun mas…kemana aja dari siang….ato jangan2
bangun siang lagi kek 2 abangnye toet minggu lalu…gubrakkks…….Ya udeh
ga ape…..nyang penting bisa ketemuan ma BJers….

Dua pere mbak dora ame siwi pamit pulang…. keknya karena dah puas
ngetawain mbah…biarin aje…..cuekin……heheheheheh…Setelah cipika
cipiki, rombongan melaju ke parkiran…bagi2 formasi dong kite2……awie
sendirian ma motornye….*keknya Lorenzo lamas kite ni laki….tapi pasti
bedalah ma ntu ratu geng motor *ngelirik jail ke ciledug*…wakakakakak*
Mas indra gabung ame fitri ama effi….fandi ame kiki intan and toetoet….
Mbah bareng ma jeng tria, feby and induk konde……*duh belum ape2 aje mbah
dah digrepe2 gitu…hihihihi….keknye die mau masukin ntu lipstick ma kotak
bedak lagi…biase nyari alesan ma celah…wakakakakak*

Akhirnye kite take off dengan sukses dari pasar festival menuju NAV Karaoke
di Fatmawati…..eh nyampe2 langsung gubrak begitu tahu room nye full
abis….akhirnye nyoba pindah ke happy apaan gitu ga jelas…..eh penuh
juge…..tapi tenang aje….kalo emang jodoh ma ga kemane…*sambil ngelirik
ke fandi* si mas cupid ngasih kesempatan lewat tempat karaoke nyang
ketiga……             

Setelah oke, kite akhirnye masuk deh ke ntu karaoke…..agak ribet juga
tempatnye….abisan suseh ngatur list lagunye….jadi begitu duduk, langsung
deh ntu cacat keliatan…ade nyang langsung ngambil mike (biase mas awie),
ade nyang training nyari lagu (kalo ini fitri…pan siap difungsiin jadi
operator karaoke buat ngisi pundi2 induk konde), ade nyang langsung mesen
makan and minum (kagak usah ditebak…..induk konde…laper yeee mbak…pan
tadi kagak maen bowling…cm jadi cheerleader doang….), ade nyang langsung
maenin play station nyang disedian ma ntu karaoke (kalo ini cacatnye tria
ame toet…langsung naluri lakinye keluar)……..

Akhirnye mulai deh kite nyanyi2 bareng…..ade nyang lagu slow…lagu
cepet…..ade nyang lagu jatuh cinte…ade nyang putus cinte….ade juge
nyang mau diduain….pokokna mah lengkap aje dah…..

And serunye, keknya kite2 kudu siap2 nerima trayek baru grogol –
cinere…….dinas perhubungan dah nyetujuin……Abisan masa ntu laki
bisa2nye die ngerebah manja ke ntu pere…..gubrakkkkk……         

Lagu SMS ngeluarin bakat terpendam dari jeng tria akan goyang
jakunnye….mas indra juge kagak malu2 ngeluarin goyangnye…..belum lagi
goyang PRT dari fandi..aduuuuhhh gubrak….Lagu Munajat Cinta membawa
keperihan mas indra dalam menunggu BJnye keluar dengan sendirinye… Induk
Konde biase bawain lagu2 cinta2an abad pertengahan dah…wakakakaak….
Fitri, effi, intan, toet juge bawain lagu2 cinte masa kini….

Lagu Dancing Queen juge membawa suasana menjadi semakin riang gembira di
ruang karaoke…secerah hati fandi and nyang di sampingnye…….*cincinnye
dah diterima belum yakkk….wakakakak*

Dan di akhir2nye, lagu cant take my eyes of you lagi2 bikin suasana
heboh…..semuenya pade goyang…ampun dah……*toet, sadar toet…ntu kaki
masih sakit* ….hehehehehehe…

Akhirnye selese juge nyang namenye nyengnyong bareng…mbah kudu balik ke
cilegon bukan…..setelah bagi2 warisan bayaran,    kite beranjak ke
parkiran…and seperti biase…ade juge nyang masih mau pedekatean…*
ngelirik cipete and jelambar laki*….. akhirnye kite pisah di
parkiran…pikiran dah terang karena puas seharian…hehehehehehe

Kebetulan mbah ikut ma mobil nyang katenye sih saat ini lagi hot2nye
pedekatean….and yupppp…mbah dapat mencium semerbaknye bunga2 cinte malem
ntu…semerbak di ruangan karaokean………trusan juge kebace nyang namenye
lirikan manja ame pegang2an malu2…wakakakakak…kek jaman dulu dah……
ya udeh deh…pokoknye mantap…..

Begitulah cerita mbah hari ini…..banyak seru2an yang terjadi……banyak
juge cinta yang menyembul di hari ntu……

Ya udeh, mbah selesain dulu cerita mbah yeee….kapan ade waktu, mbah kasih
cerita lagi….

Parla
*mbah ngantuk banget….pan nyampe rumah jam 2 malem…trusan bolak2 balik
di atas kasur kagak bisa langsung tidur…duuuuh kenape bisa kalah
yeee….ntu pere pasti seneng banget bobonye…jangan2 mimpinye para pere
semalem ampe bewarna nih aye curiganye……huaaaaa…ngantukk…..*

 

 

 

Kategori:Baca Aja, CurHat, Info Tag:, ,
  1. kusmargono
    April 9, 2008 pukul 10:34 am

    Rame juga blognya tam…
    Kayanya dah gape ngeblog

    Ajarin dong, atau sekalian bikin workshop di TC

    “How To Create Good Blog”
    nanti kamu yang jadi trainernya
    hehehehe

    http://dream1company.wordpress.com

    @ kusmargono
    Whaduh… jadi malu nih pak *blushing..blushing*
    Masih jauh dari gape Pak, masih pemula banget..
    Yang ada Bapak kali yang ngajarin saya..hehe
    “Big Boss” tuh yang jago… *mindik2 takut trus kabur*
    piss ya Boss..

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: